søndag, august 05, 2007

Engineering department

Som de fleste nok ved, er M/V Africa Mercy den gamle storebæltsfærge Dronning Ingrid, hvor der var plads til ca. 60 togvogne. Dæk 3 og 4 er derfor nu bygget om til henholdsvis hospital og beboelse.
For mit vedkommende er arbejdet i maskinen meget spændende. Der er 4 B&W Alpha motorer til fremdrivning af skibet, hvoraf de to også er koblet til akselgeneratorer. Oprindelig var der 6 af disse til fremdrivning, men 2 er nu tilkoblet til hver deres nye generator. Der er yderlige installeret et stort A/C anlæg, således at det altid er køligt på skibet.
Der er stadig mange manualer, som er på dansk, så det sker ofte at nogle spørger efter lidt hjælp til oversættelse, det er jo lidt sjovt.
Der er en god stemning i maskinen, og det gør det jo så meget mere spændende at lære og suge visdom fra de mere erfarne maskinmestre. Heldigvis har jeg en lille notesbog, som jeg skriver de forskellige opgaver ned i - så er det lettere at huske til næste gang.
Hvis nogen derhjemme kender en, der selv har været maskinmester på Dr. Ingrid, så vil jeg gerne kontaktes. Der kunne nemt komme et par spørgsmål hernede fra!!
Peter

Ingen kommentarer: