søndag, december 23, 2007

4. søndag i Advent - Ankomst til Santa Cruz de Tenerife

23. dec... ja, så nåede vi alligevel at komme til Tenerife inden jul! Det blev dog til lidt ekstra ventetid i Las Palmas pga manglende ledige havnepladser, men nu er vi her! Vi ligger for enden af en lang kaj, så vi har lidt "privat" kaj til alle vores biler og plads til, at børnene kan gå ud at lege, som vi er vant til fra Monrovia, så det er egentlig dejligt! Her skal vi efter planen ligge indtil 30. januar. Og hvilken smuk morgen at vågne op til med den flotteste regnbue, jeg længe har set og klipper over det hele... Nu kan vi for alvor begynde at tænke på julen... Hov! Det er jo allerede i morgen!!? Så vi må hellere komme ud i dag og få købt lidt julegaver og prøve at komme lidt i julestemning!
Jeg har på fornemmelsen, at stemningen nok skal begynde at komme lige så langsomt, nu da vi kan begynde at falde lidt mere til ro. Glædelig 4. søndag i Advent!
Jette

2 kommentarer:

Anders Hyldgård sagde ...

Hej Jette og Peter.

Vi håber virkelig at I får en vidunderlig juleaften.. Herhjemme savner vi jer virkelig rigtig meget, men I skal vide at I er i vores tanker..

Anonym sagde ...

Hej Jette og Peter

Hermed lige en lille julehilsen til søens folk.

Det glæder mig meget at se, at I har det godt på Africa Mercy.

Glædelig jul og godt nytår

ønskes i af Lars