onsdag, september 26, 2007

600-700 mennesker til Jesus Film!


Onsdag aften var vi igen ude og vise Jesus film i et kvarter i nærheden. Hurtigt efter vi kom derud og begyndte at stille an med storskærm bag på bilen strømmede det bare til med mennesker! Børnene er som regel de hurtigste til at komme hen og hilse på en - de vil alle så gerne røre ens hvide hånd! De er meget opmundtrende at være sammen med - de smiler for det meste og er meget begejstrede over, at vi kommer og besøger dem!

Et skøn hen over flokken af mennesker både foran og bag ved lærredet landede på omkring 6-700 mennesker, hvoraf ca 250 var børn. Det kan være meget svært at tælle mennesker i mørke, men jeg tror ikke, at det er helt ved siden af. De var alle meget begejstrede for at se filmen og levede sig utrolig meget ind i filmen - både i smerte og i jubel!
Jeg stod ved siden af en 12 årig dreng, Lawrence, som var meget snaksaglig. Han spurgte til og gættede på, hvad der skete i filmen og forstod virkelig meget af det. "Jesus is a wonderful man!" og "Jesus loves Jetti" :-) Hvor stort!
Jette

Ingen kommentarer: