mandag, september 10, 2007

Besøg på børnehjem


Vi har haft en rigtig dejlig weekend! I lørdags var vi begge på besøg på et børnehjem her i Monrovia - et andet end det jeg havde været på tidligere. Det er sådan, at Mercy Ships har nogle teams, som besøger forskellige børnehjem og fængsler rundt om i Monrovia om lørdagen. På dette børnehjem var der omkring 65 børn.

Det er en god fornemmelse at give lidt af sin tid til at besøge børnene, og man kan se, hvor meget de nyder, at vi er der. Men det handler ikke bare om at give - vi får mindst lige så meget igen af sådan et besøg! De viser én tryghed fra det sekund man træder ud af bilen. I starten legede vi en masse lege alle sammen, bl.a. boogi-boogi.

Derefter blev de fortalt bibelhistorien om de to fisk og de fem brød, hvorefter de malede tegninger dertil. Vi havde en masse strikkede bamser med ud til dem, som nogle ældre damer fra USA havde sendt herned - de blev modtaget med store (små) hjerter! En dejlig oplevelse, som vi helt sikkert vil gentage!
Jette

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej hvor ser det altså bare så hyggeligt ud. Jeg synes det er så dejligt at i også får lov at opleve livet udenfor skibet og kan give af jeres omsorg. Tænker meget på jer knus fra Fur.

Anonym sagde ...

Hej venner. Det er bare dejligt at høre at I virkelig får lov til at gøre en forskel og dele ud af jeres dejlige personligheder;-) Tænk sig, Joseph, fra det børnehjem jeg var på i Tanzania, han kommer til Danmark og skal være her i en måned. Han skal rundt og fortælle om sit arbejde med gadebørn og så skal jeg bare HELT SIKKERT rundt og høre ham og være sammen med ham igen - det bliver bare så skønt!
Ellers er alt vel i lille Farsø.
I må have det godt.
Store knus fra Per, Christina og Tobias.