tirsdag, maj 20, 2008

Marriage Game

Som Special Event Assistant har jeg bl.a. ansvar for, at der er nogle aktiviteter ombord på skibet for alle dem, der arbejder ombord. I løbet af ugen er der mulighed for at deltage i forskellige sportsgrene; volleyball, fodbold, ultimate, aerobic, og man også mulighed for at deltage i lovsang og filmaften.
Engang i mellem er der nogle, som arrangerer et større arrangement, som Peter og jeg gjorde her i weekenden sammen med et andet par. Aktiviteten hed "Marriage Game" - og var en ægteskabs konkurrence, hvor vi havde 7 par til at dyste mod hinanden i forskellige spørgsmål om ægtefællen samt en samarbejdsøvelse som afslutning. Det var rigtig sjovt at høre de enkelte par fortælle sjove historier om hinanden, og efterhånende blev vores cafe helt proppet af folk, som også gerne ville se og høre, hvad der foregår i de enkelte ægteskaber.
Det var en meget vellykket aften, og vi har siden fået meget god respons fra mange forskellige folk. Jeg synes, det er vigtigt engang i mellem at have nogle aktiviteter, som kan få hele skibets personale sammen for at have det sjovt. Normalt lever og arbejder vi jo hver for sig - dog om den samme mission! Men det giver et helt andet sammenhold at grine sammen :-)
Jette

Ingen kommentarer: