fredag, januar 04, 2008

Et lidt forsinket godt nytår!

GODT NYTÅR!! Selvom det er et lidt forsinket godt nytår til jer alle - så kan man kun sige, at der stadig er en stor procentdel af det nye år tilbage, så det er vel ikke forsent!
Nytårsaften kl 24 stod vi på det øverste dæk og så ud over Santa Cruz, og vi så et rigtig flot fyrværkerishow fra havnen.
Alle de store skibe i havnen gav deres lykønskninger om et godt nytår med et stort BÅÅÅÅT!! Vi ligger til på kajen, hvor de store krydstogtskibe også ligger til, når de kommer til Santa Cruz for en dag. Nytårsaften besøgte bl.a. det store nye krydstogskib "Queen Victoria" kajen lige ved siden af os - det skib får os til at føle os som en lille optimistjolle :-) Med sine 90.000 tons og over 2000 gæster ombord (eksklusiv personale) var det på sin canariske jomfrurejse. Så med vores 16.500 ton syner vi ikke af meget - men vi har noget andet at byde på. Det var vel også derfor, at nogle af styrmændene fra Queen Victoria ville besøge vores skib...

1 kommentar:

Anette sagde ...

Sejt! Aftenshowet (tv-program) sendte fornylig et indslag om dette nye krydstogtskib, det ser så godt nok stort og eksklusivt ud. Sjovt nok, at I har set det i virkeligheden, netop som det lige har været omtalt på tv herhjemme i DK.
Jeg syntes bestemt ikke, at det er for sent at ønske hinanden godt nytår! Så tak for det, og nyd den friske start på det nye år på Tenerife. Jeg ville ønske jeg kunne tage med ned og besøge jer men skal forsvare en projekt opgave d. 15. eller 16. jan. og skal derefter igang med praktikforberedelse, så tidspunktet er ikke lige så godt for mig..Men tænker ofte på jer! kærligst Anette