torsdag, juli 26, 2007

Ankomst til Africa Mercy

Så er vi endelig ankommet til Africa Mercy, og det er spændende at se, hvor vi kommer til at bo det næste år - men også meget skørt at tænke på, at vi virkelig skal være her det næste år! Flyrejsen til Monrovia gik planmæssigt, og vi er meget taknemmelig over, at alt vores baggage kom helskindet hertil også! Vi mellemlandede i Dakar, Senegal, der var præget af tørke. Det er noget helt andet i Monrovia, hvor vi er midt i regntiden - ligesom i Danmark ;-). I Liberia er der frodige regnskove og meget mere grønt end i Dakar.
Vi er kommet til en helt anden kultur, end vi nogensinde har set før. På bilturen til Africa Mercy så vi mange fattige mennesker gå ved vejen, og det har gjort et stort indtryk på os. Vi har her med Mercy ships for at give helbredelse og håb til nogle af disse mennesker, men kan selvfølgelig slet ikke nå dem alle. Vi skal lære at se i det små - på det enkelte menneske, som via Mercy Ships får et helt nyt liv.
Velkomsten på skibet var med åbne arme. Vi blev sågar hentet i lufthavnen af den eneste anden dansker på skibet. Siden vores ankomst i går aftes omkring kl 20 lokal tid har vi fået hovedet proppet med infomationer og en masse nye indtryk. Det er altid trættende at starte på noget nyt, men der er som regel noget, som forbliver det samme. Her er ALTING nyt! Mennesker, omgivelser - indendørs og udendørs, boligforhold, arbejdsområder og sproget. Det eneste som er som før er, at vi har hinanden - og det er vi meget glade for!
Vi glæder os til at lære nogle flere mennesker at kende og kende mere til skibet og de projekter, vi skal være en del af!
Vi har lagt nogle billeder fra vores tur i vores album, som kan ses i venstre side.

Jette

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej med Jer...
Det er dejligt at høre at i er kommet godt frem til skibet.
Hyggeligt at se nogle billeder af jeres nye hjem det næste år.

Kærlig Hilsen
Heidi & Tommy
ps. skulle oxo hilse fra Nicoline

Hyldgaard sagde ...

Hej med jer

Fantastiske billeder i har lagt ud. Det er en lille fin kahyt der skal være jeres hjem det næste år.
Vi er glade for at i kom godt frem og nu endelig er igang med det i har ventet på i lang tid.
Glæder os på jeres vegne, og glæder os til at følge jeres oplevelser.

Klem herfra Noah, Anders og Helle

Anonym sagde ...

Hejsa venner!
Dejligt at høre, at I er kommet godt frem, og så også lige at se billeder af jer i jeres yderst komfortable nye hjem ;-)
Her har vi snart fået malet vores vinduer og det bliver bare super flot - skønt endelig at blive færdig med det projekt. Ellers slutter Pers ferie på søndag og så bliver det hverdag igen.....
Nå men vi glæder os til at høre mere fra jer og alle de spændende ting I oplever.

Knus og tanker fra
Tobias, Per og Christina.