søndag, maj 27, 2007

Mail fra Mercy Ships...

"We are pleased to confirm your acceptance for the position of Special Events Assistant in our Hospitality Department for Jette and the position of Motorman in our Engineering Department for Peter..."

Dejligt endelig at få svar!! Vi kan nu begynde at indstille os på at skulle til Liberia omkring august 2007. Vi glæder os til at kunne fortælle meget mere om, hvad vi kommer til at opleve!

4 kommentarer:

Anders Hyldgård sagde ...

Et kæmpe Tillykke og yeeh herfra... Vi glæder os så meget på jeres vegne over, at i er kommet et skridt nærmere denne drøm...I skal til Afrikas land. Blyp vil godtnok komme til at savne farbror og tante, men det er alligevel nok begrænset hvad den forstår det første år:-)
Men vi glæder os på jeres vegne....

Bowie sagde ...

Dere er gjertlig velkommen ned hit. Jeg er nok i India når dere kommer. Men det er muligt at jeg kommer tilbake.Men det er ikke sikkert. Vi får se hvor Gud vil ha meg hen.

Aleksander sagde ...

Hei! Jeg ser på siden til Bowie at dere skal reise til Liberia. Kult. Jeg var på Anastasis fra januar til april selv. Jeg jobbet som maskinist kadett. Ser Peter skal jobbe i maskinen. Veldig bra. De trenger folk der.

Anonym sagde ...

Hej Jette og Peter

Super fedt i kommer af sted. Det bliver super sejt for jer. Vi glæder os til at følge med på siden her.

knus Berit og Samuel